Vaderdag tip: Precisie haartrimmer met baardkam

Vaderdag tip: Precisie haartrimmer met baardkam

Nog op zoek naar een leuke verrassing voor vaderdag? De Wet & Dry Precision haartrimmer van Rowenta kan je papa zelfs onder de douche gebruiken.

De scheersnelheid van de trimmer is makkelijk aan te passen: mocht de haargroei wat dikker zijn gebruik je gewoon de turbostand. De twee kammen met uiterste precisie-instellingen laten maar liefst 15 verschillende lengtes toe (van 0,5 tot 29 mm).

Ook papa’s met een baard of snor worden verwend. Zij kunnen het extra mesje van 29 mm gebruiken in combinatie met de baardkam met precisie-instelling (0,5 mm) en zo tot de perfecte snit komen.

Het bewegende mesje met titanium coating moet voor langdurige scheerprestaties instaan. Een handig opbergtasje zorgt ervoor dat steeds alle accessoires netjes opgeruimd blijven.Reageer

Over de auteur

Als filmliefhebber vind je hem vaak terug in zijn zelfgemaakte mancave waar zowel klassiekers zoals North by Northwest als de nieuwste kaskrakers in volle glorie worden vertoond. En zijn passiefhuis is uitgerust met de nodige smart home snufjes.

Lees ook

Volg ons