Samsung vernieuwt Galaxy A-smartphones

Samsung vernieuwt Galaxy A-smartphones

Samsung heeft op de CES-beurs in Las Vegas een nieuwe versie van de Galaxy A3 en A5 voorgesteld. De toestellen krijgen onder meer een betere camera en liggen vanaf februari in de winkelrekken.

Het belangrijkste kenmerk van de Galaxy A-reeks, het metalen design, blijft behouden. Het is vooral de fotofanaten die van een extraatje genieten dankzij de verbeterde camera’s voor- en achteraan. Niet alleen de kwaliteit van de foto’s moet beter zijn, er werd ook gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid van de camera.

Er is ook een aparte Food Mode, waarmee je de kleuren en contrasten van je #foodporns kan optimaliseren.

Verder rustte Samsung de nieuwe Galaxy A3 en A5 uit met functies die we kennen van bij de Galaxy S7, zoals een IP68 waterdicht design, een USB-C poort, een Always On Display en een microSD-slot.

De nieuwe Galaxy A-serie is vanaf 3 februari verkrijgbaar in de kleuren Black Sky, Gold Sand en Peach Cloud. De A3 krijgt een prijskaartje van 329 euro, de A5 een van 429 euro.

Klik hier om producten in te ladenReageer

Over de auteur

Als filmliefhebber vind je hem vaak terug in zijn zelfgemaakte mancave waar zowel klassiekers zoals North by Northwest als de nieuwste kaskrakers in volle glorie worden vertoond. En zijn passiefhuis is uitgerust met de nodige smart home snufjes.

Lees ook

Volg ons