Polar komt met slim sportshirt

Polar komt met slim sportshirt

Het shirt luidt een nieuwe generatie in voor fitnesstracking bij ploegsporten. Verschillende sensoren meten de prestaties van de atleet zonder dat je allerlei accessoires moet gaan dragen.

Tracking shirts zijn niet nieuw, maar het is wel de eerste keer dat Polar zich op deze markt gooit. Het Team Pro Shirt is een mouwloze t-shirt die je onder jouw gewone sportkledij draagt. De stof zal automatisch jouw hartslag bijhouden.

Net onder de kraag vind je achteraan ook een klein zakje waarin je een apparaatje kan steken die jouw bewegingen bijhoudt en jouw snelheid, afstand en versnelling kan meten. De gegevens kunnen worden doorgespeeld naar het Team Pro-coachingplatform.

Kleine voetnoot: het shirt is in de eerste plaats gericht op professionele teams. Of het ook naar de gewone consument komt, is nog niet duidelijk.

 

 

 Reageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons