Philips zorgt voor lichtshow in stadion KV Oostende

Philips zorgt voor lichtshow in stadion KV Oostende

Philips heeft de vernieuwde Versluys Arena, de thuishaven van voetbalclub KV Oostende, een lichtmake-over gegeven. Het ArenaVision-veldverlichtingssysteem moet bij de thuismatchen van de ploeg voor een nog aangenamere voetbalavond zorgen.

Philips was eerder al verantwoordelijk voor de verlichting in en rond de Ghelamco Arena van AA Gent, en breidt nu ook aan naar de kust. KV Oostende stelde afgelopen weekend zijn nieuwe verlichtingssysteem voor met een heuse lichtshow.

kvoostende_driesluyten13Het ArenaVision-systeem is ‘s werelds eerste led-veldverlichting die voldoet aan de eisen van internationale televisiezenders en sportfederatie en maakt het mogelijk om bepaalde delen van het veld uit te lichten en eenvoudig te schakelen tussen lichtniveaus.

Het gebruik van led is uiteraard ook energiezuinig: het verbruik ligt gemiddeld 30% lager in vergelijking met conventionele verlichtingstechnologie.

Bovendien kan het systeem ook gebruikt worden voor lichtshows na een wedstrijd of voor andere evenementen.Reageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons