Niko breidt gamma detectoren enorm uit

Niko breidt gamma detectoren enorm uit

Niko zet het nieuwe jaar in met een uitbreiding die kan tellen: het verdubbelt zijn aanbod detectoren op de Belgische markt. Daarnaast komt het ook met een reeks functionele armaturen (met en zonder detector) én een handige tool om je wegwijs te maken door het grote detectorengamma van Niko.

Met een verdubbeling van het aantal detectoren heeft Niko nu meer dan 150 detectoren en armaturen in zijn assortiment. Zo wil het voor elke omgeving een detector klaar hebben: opbouw of inbouw, binnen of buiten, dimbaar of niet dimbaar en voor verschillende woningtypes.

Online tool

Opdat je ook gemakkelijk de juiste detector snel zou kunnen terugvinden, lanceert Niko een online selectietool waarmee je de perfecte toepassing voor jouw situatie vindt.

Bovendien kan je via jouw smartphone en met de nieuwe universele afstandsbediening elke detector snel en gemakkelijk instellen.

Een greep uit enkele Niko detectoren

Klik hier om producten in te ladenReageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons