Nieuwe iPad en rode iPhone 7

Nieuwe iPad en rode iPhone 7

In alle stilte heeft Apple enkele producten in zijn assortiment een update gegeven waaronder de iPad, een rode iPhone 7 en de kleinere iPhone SE.

iPad

De nieuwe iPad krijgt gewoon de naam iPad mee en nestelt zich tussen de iPad Pro en de iPad mini 4. Naar verluidt zou het Retina-scherm ietsje beter zijn terwijl de dikte iets toeneemt ten opzichte van zijn voorganger, de iPad Air 2. Qua looks verandert er verder niks. Prijzen starten vanaf 409 euro.

Klik hier om producten in te laden

iPhone 7 Red

Bij de iPhones is er voortaan ook een rode uitvoering van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus verkrijgbaar. De rode telefoon maakt deel uit van een samenwerking met (RED). Bij elke aankoop van een ‘red’ product gaat er geld naar de strijd tegen aids en hiv. Een rode iPhone 7 met 128GB kost 879 euro.

iPhone SE

Ook de kleinere iPhone SE met 4-inch scherm wordt vernieuwd. Al spreken we hier enkel van een verhoging van de opslagcapaciteit. Die is verhoogd van 16GB naar 32GB, en van 64GB naar 128GB. De prijzen beginnen aan 489 euro.

Klik hier om producten in te ladenReageer

Over de auteur

Als filmliefhebber vind je hem vaak terug in zijn zelfgemaakte mancave waar zowel klassiekers zoals North by Northwest als de nieuwste kaskrakers in volle glorie worden vertoond. En zijn passiefhuis is uitgerust met de nodige smart home snufjes.

Lees ook

Volg ons