Maak kennis met MusicCast dankzij deze starterskit van Yamaha

Maak kennis met MusicCast dankzij deze starterskit van Yamaha

MusicCast is de naam van Yamaha’s multiroomverhaal. Binnen het gamma bestaan verschillende types apparaten waarmee je jouw muziek doorheen jouw huis kan afspelen. De MusicCast Chorus bestaat uit een WX-010 audiostreamer, een ISX-18D draadloos muzieksysteem en de YAS-306 soundbar.

Met het systeem ben je dus meteen uitgerust om de eerste stappen te zetten richting een compleet multiroomsysteem.

De WX-010 is compact en kan je gemakkelijk verplaatsen: van de woonkamer naar de slaapkamer of van de keuken naar de bureauruimte.

De ISX-18D is dan weer een streamer die je ook aan de muur kan bevestigen en die uitpakt met een knap design.

De YAS-306, ten slotte, is een stijlvolle soundbar die naast de streamingmogelijkheden ook het geluid van jouw televisie verzorgt. Dankzij een ingebouwde subwoofer en de Bass Reflex Port krijg je een diepe bas, terwijl de Compressed Music Enhancer verloren geluidsinformatie recupereert en zo een betere, vollere klank geeft.

De MusicCast Chorus komt in een witte of zwarte uitvoering en kost 899 euro.

Klik hier om producten in te ladenReageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons