Loewe toont op IFA zijn meest toegankelijke OLED-tv, de bild 3 OLED

Loewe toont op IFA zijn meest toegankelijke OLED-tv, de bild 3 OLED

Loewe blijft volop inzetten op de OLED-technologie. De bild 3 is ondertussen de vijfde reeks OLED-televisies van het Duitse merk.

Na bild 9, bild 7, bild 5 en bild 4 volgt er nu op IFA dus een vijfde reeks OLED-tv’s. De bild 3 is bovendien de meest toegankelijke OLED-tv van Loewe tot op heden. Het gaat dan wel om de 55-inch versie, de bild 3.55 oled. De twee andere schermformaten, 43-inch en 49-inch, gebruiken nog de LCD-technologie.

De Loewe bild 3.55 oled is slechts 4,9mm dik, heeft een Ultra HD 4K resolutie en ondersteuning voor drie HDR-formaten: HDR10, HLG en Dolby Vision.

De televisie maakt gebruik van Loewe’s smart tv-platform waaronder apps voor muziekstreamingdiensten en videostreaming. Een ingebouwde harde schijf ontbreekt maar je kan wel een externe schijf via USB aansluiten of betalen voor de DR+ functionaliteit.

De prijzen voor Loewe bild 3 zijn als volgt: € 2990 voor bild 3.55 oled; € 2290 voor de bild 3.49; en € 1790 voor de bild 3.43. De OLED-versie is meteen verkrijgbaar, op de twee andere modellen is het wachten tot oktober en november.Reageer

Over de auteur

Als filmliefhebber vind je hem vaak terug in zijn zelfgemaakte mancave waar zowel klassiekers zoals North by Northwest als de nieuwste kaskrakers in volle glorie worden vertoond. En zijn passiefhuis is uitgerust met de nodige smart home snufjes.

Lees ook

Volg ons