LG met dunste tv ooit

LG met dunste tv ooit

De nieuwe OLED-televisie W7 van LG is met zijn 2,57 millimeter de dunste tv die ooit werd gemaakt. Zo dun dat je hem best met magneten aan de muur hangt.

Op de technologiebeurs CES had televisiefabrikant LG op de valreep dus nog een enorme verrassing in petto. De 65-inch tv, die 7 kg weegt, wordt magnetisch aan een metalen frame op de wand gehangen. Daardoor bedraagt de afstand tot de muur slechts enkele millimeters.

Wegens zijn dikte heeft de W7 OLED-televisie geen luidsprekers of aansluitingen meer. Die zitten allemaal weggewerkt in een afzonderlijke soundbar die je onder de televisie plaatst, en die met één dun kabeltje wordt verbonden aan de tv. Die soundbar geeft trouwens ook Dolby Atmos-geluid weer.

De tv ondersteunt zowat alle HDR-standaarden: HDR10, Dolby Vision, Hybrid Log Gamma en Advanced HDR. Naast de 65-inch versie is ook een 77-inch model op komst.

Hoeveel deze topper gaat kosten is nog onbekend.

43UH650V

Televisie
LG

prijs: < €449.99Reageer

Over de auteur

Als filmliefhebber vind je hem vaak terug in zijn zelfgemaakte mancave waar zowel klassiekers zoals North by Northwest als de nieuwste kaskrakers in volle glorie worden vertoond. En zijn passiefhuis is uitgerust met de nodige smart home snufjes.

Lees ook

Volg ons