Legrand stelt waterdichte ronde vloerdoos voor

Legrand stelt waterdichte ronde vloerdoos voor

De nieuwe vloerdoos krijgt een IP66-waarde en is dus waterbestendig. De ronde module kan je zowel binnen als buiten installeren.

De IP66-vloerdoos heeft vier modules voor bijvoorbeeld twee stopcontacten. De vloerdoos is beschikbaar in twee uitvoeringen: één met vast scharnierend deksel en één met los deksel. Welke uitvoering je kiest, hangt af van de duur en de frequentie waarmee de vloerdoos wordt gebruikt.

Voor frequent gebruik van korte tijd, is het scharnierend deksel aangewezen. Voorbeelden zijn gebruik in een hal of open ruimte, waar de vloerdoos vaak gebruikt wordt tijdens het stofzuigen.

Voor tijdelijk gebruik van lange duur opteer je beter voor een los deksel, voor bijvoorbeeld bij een buitenzwembad in de zomerperiode, in winkelcentra en bij evenementen.

De ronde vloerdoos is geschikt voor installatie in holle ruimtes, maar ook in betonvloeren en vloeren in technische ruimten.

Klik hier om producten in te ladenReageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons