Koploper in de smartwatch-marathon – de Samsung Gear S3

Koploper in de smartwatch-marathon – de Samsung Gear S3

Hoe laat is het? Tijd voor een smartwatch. Deze lust voor het oog bezit een ingebouwde gps, een prachtig amoledscherm, een hartslagmeter en andere sensors die je inzicht geven in je dagelijkse activiteiten en gezondheid.

De Gear S3 is bovendien krasvast (met buitenaards Gorilla Glass SR+ glas), water- en stofdicht. Er zijn apps beschikbaar voor bijna alles wat je maar wil doen: je agenda consulteren, mobiel betalen, het weerbericht bekijken, muziek beluisteren (er is zelfs een ingebouwde speaker), een Uber bestellen, een hoogmeterfunctie voor buitensporters, een ingebouwde SOS-knop en ga zo maar door.

In de bediening loopt deze Samsung echt voor op smartwatchgebied. De opgeladen batterij kan lang mee, zo’n 4 dagen, zodat je niet alleen overdag, maar ook ’s nachts je statistieken kunt bijhouden. Het apparaat komt in twee smaken: de Frontier of de Classic.Reageer

Over de auteur

Tim Coene

Als kind peuterde hij met een chirurgische fascinatie elk apparaat open, op zoek naar verborgen schatten, wrikkend aan het moederbord, jonglerend met condensatoren, bikkelend met vijzen, motoren misbruikend voor andere doeleinden. Die experimenteerdrang is met de jaren getemperd, zodat hij zich nu rustig kan focussen op het meerwaardegebruik van een toestel.

Lees ook

Volg ons