KNX nu ook mogelijk bij Legrand en BTicino

KNX nu ook mogelijk bij Legrand en BTicino

KNX is een standaard voor het automatiseren van gebouwen in de tertiaire sector. Legrand treedt nu toe tot de ongeveer 400 fabrikanten die het protocol ondersteunen.

Vanuit zijn positie in schakelmateriaal biedt Legrand KNX-bedieningen aan in verschillende afwerkingen, waaronder Mosaïc, Livinglight en Axolute. Op deze manier is er een betere esthetische integratie met andere functies zoals stopcontacten of data-aansluitingen.

Daarnaast zijn er ook een aantal bewegingsdetectoren voor tertiaire gebouwen. Er is gedacht aan alle soorten van montage, waaronder opbouw, inbouw en vals plafond. Via een  afstandsbediening kunnen de lichtdrempel en de uitschakeltijd op de detectoren ingesteld worden. De installateur kan op eenvoudige manier instellingen kopiëren van één detector naar de andere, zonder de apparaten te demonteren. Ook voor aanpassingen achteraf betekent dit een belangrijke tijdswinst.Reageer

Over de auteur

Als filmliefhebber vind je hem vaak terug in zijn zelfgemaakte mancave waar zowel klassiekers zoals North by Northwest als de nieuwste kaskrakers in volle glorie worden vertoond. En zijn passiefhuis is uitgerust met de nodige smart home snufjes.

Lees ook

Volg ons