{{build_thumbnail}}

{{get_title}}

{{get_content}}
Lees meer
Je kerstparty opfleuren met stevige muziek? Deze speaker van Sony produceert niet alleen het nodige volume met de extra bass-knop, hij beschikt ook over talrijke lichteffecten.
Lees meer
Zonder de gepaste sfeerverlichting zal jouw eindejaarsdineetje niet volledig af zijn. Met deze startkit van Philips baadt jouw woning met één druk op de knop in de juiste lichtsfeer.
Lees meer
Met de Supersonic wil Dyson de haardroger heruitvinden. Door het motorontwerp helemaal om te draaien wil het merk jouw haardos op een meer aangename manier onder handen nemen.
Lees meer
Virtual reality is het modewoord voor 2016. Toch kan je nu al virtueel gamen met de Sony PlayStation VR.
Lees meer
Sta voortaan met een verzorgd gebit op familiefoto’s of selfies voor de kerstboom. De Genius 9000 tandenborstel van Oral-B geeft via een app in real-time feedback.
Lees meer
De Calor Tweeney is een handig 2-in-1-apparaat waarmee je jouw kleren zowel kan strijken als stomen.
Lees meer
De Blizzard CX1 is Mieles eerste zakloze stofzuiger en maakt gebruik van een speciale vorm van cycloontechnologie om zo de decibels te dempen.
Lees meer
Dit scheerapparaat is intelligent. Je kan er nog net niet mee bellen. De sonische technologie van de Braun Series 7 analyseert je gezicht en past zich aan de dichtheid van je baard aan. Die kerstbaard mag er dus helemaal af.
Lees meer
Als je je voorbereidt op een feestje, dan moet je uiteraard ook schoonmaken. En laat de Roomba 681 je daar net bij helpen.
Lees meer
Laurastar kennen we vooral van de uitgebreide strijktafelsystemen. Maar je kan ook profiteren van de knowhow van de Zwitsers op een iets toegankelijkere manier.
Lees meer
Volg ons