Kantel je televisie, hoe groot die ook is

Kantel je televisie, hoe groot die ook is

De ene laat zijn televisie liever op een tv-meubel staan, de andere hangt die liever aan de muur. Die laatste oplossing is zeker de meest cleane en strakke manier om de tv in jouw woonkamer te integreren.

Uiteraard moet je dan een gepaste muurbeugel voor je scherm vinden en een van de belangrijkste criteria bij het kiezen van een beugel is uiteraard de schermgrootte van jouw televisie. Op zich geen probleem, maar wat als je een paar jaar later een grotere (of kleinere) televisie in huis haalt? Vaker wel dan niet moet je in zulke gevallen een nieuwe tv-beugel in huis halen en installeren.

Daar heeft Omnimount nu een oplossing voor. De OC120T kan immers schermen van 37 tot 70 inch aan, wat voor de meeste huiskamers zeker voldoende zal zijn. Het maximale gewicht dat je aan de beugel mag hangen bedraagt 54 kilogram. De beugel is bovendien kantelbaar.

Een adviesprijs gaf Omnimount nog niet mee.

Ontdek hier de andere producten van OmniMount

SCM

Flatscreensteun
OmniMount

prijs: < €149.95

DCM

Flatscreensteun
OmniMount

prijs: < €179.95Reageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons