Haier Duo Dry: niet-alledaagse was-droogcombinatie

Haier Duo Dry: niet-alledaagse was-droogcombinatie

Het Chinese Haier viel al op door de Duo washer, twee wastrommels in één compacte machine. Om files van wasmanden aan de droger te vermijden, schuift Haier nu de Duo Dry naar voor. Overload?

Veel was, weinig tijd? Dan is de Duo van Haier misschien een oplossing. Deze combo-wasmachine kon al 2 ladingen aan, maar nu is de onderste wasmachine ook een droger. Naast het simultaan wassen van bijvoorbeeld witte was en kleurwas kan je met de Duo Dry nu ook opteren voor het drogen van 1 kleine was.

De Duo Dry is met zijn 128 (hoogte) x 60 x 60 cm gemakkelijk inpasbaar. De bovenste trommel kan 4 kg was aan, de onderste trommel 8 kg – 12 kg in één keer! Het drogen is echter beperkt tot 4 kg.

De bovenste trommel beschikt over 13 programma’s en de onderste (de combo wassen-drogen) over 20, te besturen via een touchscreen. En zoals het Haier betaamt, beschikt deze machine ook over een WI-FI connectie voor smart homes.

 

haier-duo-dry

 

Niet voor iedereen misschien, maar wel voor veelwassers met weinig ruimte die tevens houden van het gevoel van zachte kleding ten gevolge van een lekkere droogtrommelbeurt. Een all-in-one experience. Met een levenslange garantie voor de 2 Smart Drive-motoren.

De Haier Duo Dry is vanaf het derde kwartaal beschikbaar in de Benelux. De adviesprijs is € 1799.

Ontdek de was-droogcombinaties op NiwziReageer

Over de auteur

Tim Coene

Als kind peuterde hij met een chirurgische fascinatie elk apparaat open, op zoek naar verborgen schatten, wrikkend aan het moederbord, jonglerend met condensatoren, bikkelend met vijzen, motoren misbruikend voor andere doeleinden. Die experimenteerdrang is met de jaren getemperd, zodat hij zich nu rustig kan focussen op het meerwaardegebruik van een toestel.

Lees ook

Volg ons