Geef inbrekers geen kans deze zomer

Geef inbrekers geen kans deze zomer

Jouw woning onbewaakt achterlaten brengt altijd een zeker risico met zich mee, ook tijdens het EK. Zorg er daarom voor dat je ook van op afstand een oogje in het zeil kan houden.

Trek je de komende weken naar Frankrijk om de Rode Duivels of een andere ploeg live aan het werk te zien, of ga je gewoon vaak bij vrienden naar de wedstrijden kijken, dan neem je misschien best het zekere voor het onzekere en kan je een beveiligingscamera in huis halen.

En vandaag de dag kies je natuurlijk al gemakkelijk voor een slimme, ‘connected’ camera, zoals de Nest Cam, Netatmo Welcome, Verisure SmartCam of de Netgear Arlo.

Voel je meer iets voor toegangscontrole, dan hebben Aiphone en Comelit leuke opties in huis. BTicino richt zich sinds kort dan weer op CCTV die je volledig met jouw smartphone kan bedienen.

Je ziet: opties genoeg om jouw woning te beveiligen en met een gerust hart op reis of bij vrienden te gaan!

 

 Reageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons