Deze series en films verschijnen in augustus op Netflix

Deze series en films verschijnen in augustus op Netflix

4 augustus 2017: Icarus

Filmmaker Bryan Fogel gaat op onderzoek uit naar het gebruik van middelen om sportprestaties te bevorderen. Wat hij uiteindelijk ontdekt, gaat veel verder dan iemand ooit had kunnen denken.

11 augustus 2017: Atypical

Atypical volgt de persoonlijke ontwikkeling van de 18-jarige autistische Sam (vertolkt door Keir Gilchrist) op zijn zoektocht naar liefde en onafhankelijkheid.

11 augustus 2017: Naked

Naked is een film/komedie met Marlon Wayans (White Chicks, A Haunted House 1 and 2, Fifty Shades of Black). Rob Anderson (Marlon Wayans) staat op het punt te trouwen maar raakt maar niet tot aan het altaar.

Beschikbaar in 4K Ultra HD

18 augustus 2017: The Defenders

Marvel’s The Defenders voegt de vier helden uit eerdere series samen. Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones) gaan samen op tocht om New York City te redden.

Beschikbaar in 4K Ultra HD en HDR

25 augustus 2017: Death Note

Beïnvloed door een bovennatuurlijk notitieboek vermoordt een jongen de mensen die het volgens hem niet verdienen om te leven. Gebaseerd op de beroemde Japanse manga.

Beschikbaar in 4K Ultra HD en HDRReageer

Over de auteur

Als filmliefhebber vind je hem vaak terug in zijn zelfgemaakte mancave waar zowel klassiekers zoals North by Northwest als de nieuwste kaskrakers in volle glorie worden vertoond. En zijn passiefhuis is uitgerust met de nodige smart home snufjes.

Lees ook

Volg ons