De flexibele scheergod – de Braun Series 7

De flexibele scheergod – de Braun Series 7

Dit scheerapparaat is intelligent. Je kan er nog net niet mee bellen. De sonische technologie van de Braun Series 7 analyseert je gezicht en past zich aan de dichtheid van je baard aan. Die kerstbaard mag er dus helemaal af aan 10.000 microtrillingen per minuut en geen contour is voor deze Braun onbekend terrein.

Hij draagt meteen ook zorg voor je gevoelige huid door efficiënt en met weinig druk te scheren dankzij zijn zwevende scheerbladen en de verfijnde Macro- en MicroMotion roteertechnieken.

Bovendien is deze scherende hoogvlieger geheel waterbestendig en dus bruikbaar onder de douche. Er is een personaliseringsknop om je favoriete scheerstand te kiezen: van gevoelig tot turbo, aangepast aan elk huidtype en scheerstijl. En het houdt niet op: de Precision HeadLock zet de scheerkop vast voor meer precisie op moeilijke zones onder je neus of kin, een huidvriendelijke precisietrimmer zorgt voor de gewenste vormgeving van snor en bakkebaarden.Reageer

Over de auteur

Tim Coene

Als kind peuterde hij met een chirurgische fascinatie elk apparaat open, op zoek naar verborgen schatten, wrikkend aan het moederbord, jonglerend met condensatoren, bikkelend met vijzen, motoren misbruikend voor andere doeleinden. Die experimenteerdrang is met de jaren getemperd, zodat hij zich nu rustig kan focussen op het meerwaardegebruik van een toestel.

Lees ook

Volg ons