De cam voor de action man – Sony HDR-AS50

De cam voor de action man – Sony HDR-AS50

Met deze camera kan je gerust op avontuur vertrekken. De Action Cam is dan ook haar naam waardig. Gesp de Live-View-afstandsbediening rond je pols en voel je meteen een eenmanscameraploeg die alles aankan. Handig ook bij het gebruik van bijvoorbeeld een handgreep. U kan zelfs via de app PlayMemories Mobile uw smartphone inzetten als regieassistent.

Via de nieuwe intuïtieve gebruikersinterface is het gebruik van de Action Cam heel toegankelijk en regel je met gemak de geprefereerde instellingen voor je opnames. Met de SteadyShot kan je zorgeloos beelden schieten in het donker, maar kan je ook kleine trillingen (tijdens bijvoorbeeld het fietsen) onderdrukken. En vertrouw op de Exmor R-CMOS-sensor voor prachtige opnamen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Deze Cam wordt niet bang wanneer het schemert.Reageer

Over de auteur

Tim Coene

Als kind peuterde hij met een chirurgische fascinatie elk apparaat open, op zoek naar verborgen schatten, wrikkend aan het moederbord, jonglerend met condensatoren, bikkelend met vijzen, motoren misbruikend voor andere doeleinden. Die experimenteerdrang is met de jaren getemperd, zodat hij zich nu rustig kan focussen op het meerwaardegebruik van een toestel.

Lees ook

Volg ons