Compacte muziekvriend Sonos Play:1

Compacte muziekvriend Sonos Play:1

In dit formaat kent deze speaker zijn gelijke niet: voor je het beseft is je living een ware discotheek. Met de feestdagen in het verschiet is dat geen overbodige luxe.

Het is niet verwonderlijk dat men Sonos-installaties zelfs in de betere horeca-zaken tegenkomt. De ingenieurs van Sonos hebben duidelijk fijngevoelige oren. De twee Klasse D-versterkers vormen een volmaakt huwelijk en zorgen voor een accurate respons van de diepste bastonen tot de hoogste frequenties. De cilindervormige voorplaat draagt bovendien bij aan een lekker breed audiobereik.

Plaats de compacte muziekvriend Play:1 waar je hem nodig hebt en schotel hem je lievelingsnummers voor via je smartphone, tablet of computer. De Play:1 zal de nummers omtoveren in een helder en warm HiFi-geluid.

Klik hier om producten in te ladenReageer

Over de auteur

Tim Coene

Als kind peuterde hij met een chirurgische fascinatie elk apparaat open, op zoek naar verborgen schatten, wrikkend aan het moederbord, jonglerend met condensatoren, bikkelend met vijzen, motoren misbruikend voor andere doeleinden. Die experimenteerdrang is met de jaren getemperd, zodat hij zich nu rustig kan focussen op het meerwaardegebruik van een toestel.

Lees ook

Volg ons