Bouw gerust een kaartenhuis op deze wasmachine

Bouw gerust een kaartenhuis op deze wasmachine

LG heeft met de Centum-reeks een nieuwe mijlpaal bereikt in vibratiereductie bij wasmachines. Het toestel staat zo standvast dat zelfs het grootste kaartenhuis ter wereld er zonder probleem op overeind blijft.

De Centum-motor elimineert trillingen en is daardoor ook nog eens heel stil en slijtvast, waardoor je er van LG zomaar even 20 jaar garantie op krijgt.

De LG Centum was-droogcombinatie biedt een capaciteit van twaalf kilo wassen en acht kilo drogen, waardoor ook grotere gezinnen aan de slag kunnen. Bovendien is het apparaat hierdoor niet groter dan andere toestellen, maar krijg je dezelfde standaard buitenmaten.

De LG Centum is ook uitgerust met TrueSteam, waarbij een stoomgenerator stoom op de kleding blaast. Daardoor worden broeken, tops en beddengoed veel hygiënischer gereinigd: dankzij de stoom wordt 99,9% van de meest voorkomende bacteriën en allergenen geëlimineerd. TrueSteam is bovendien veel zachter voor kleding waardoor deze minder beschadigt en langer mooi blijft.

En oh ja, het toestel kreeg de A+++-energierating mee. Voor de Centum betaal je 1999 euro.

 

Klik hier om producten in te ladenReageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons