Correct meten dankzij de laserafstandsmeter van Bosch

Correct meten dankzij de laserafstandsmeter van Bosch

De PLR 50 C laserafstandsmeter zet jouw meetgegevens via Bluetooth over naar je smartphone of tablet. Het toestel zelf komt ook met een aanraakscherm.

Met de laserafstandsmeter PLR 50 C kan je afstanden, oppervlaktes en volumes opmeten en rekensommen doorvoeren en continumeting doen. Naast deze basisfuncties kan je verder ook dubbele indirecte hoogmetingen, indirecte afstandsmetingen en hoogtemetingen doen.

Bovendien komt het toestel ook met een geïntegreerde hellingsensor en een digitale waterpas.

Met de PLR 50 C kan je afstanden tot 50 meter met een nauwkeurigheid van 2 millimeter meten.

De ‘C’ in de naam staat echter voor ‘connectiviteit’, wat betekent dat je je metingen kan doorsturen naar je tablet of smartphone. Hier kan je vervolgens een foto of schets maken of aantekeningen maken en het geheel opslaan en doormailen. De PLR 50 C is de eerste laserafstandsmeter voor doe-het-zelvers met een touchscreen. Via het 2,4 inch scherm kan je op een intuïtieve manier doorheen de menu’s bladeren.

Het toestel kost 159,99 euro en is uiteraard een heel handige tool voor de echte doe-het-zelver.

18732785128_164390f808_oReageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons