App van de maand: BeoHome Design App

App van de maand: BeoHome Design App

Op zoek naar een nieuwe televisie of designspeakers, maar weet je niet zeker waar je ze zal plaatsen? Met de BeoHome Design App kan je op voorhand visualiseren hoe het toestel van jouw keuze er zal gaan uitzien in jouw interieur.

De app maakt gebruik van jouw smartphone- of tabletcamera en stelt je in staat om het Bang & Olufsen-apparaat van jouw keuze virtueel in jouw woon- of andere kamer te plaatsen.

Je kan ook de kleur van de luidsprekerfronten en de plaatsingsmogelijkheden aanpassen. Op die manier kan je bekijken welke opties het best bij jouw meubelen en muren passen.

Met de ‘Room Builder’ kan je zelfs vooraf opgezette plattegronden selecteren en aanpassen, om vervolgens toestellen toe te voegen en in de ruimte te plaatsen.

De BeoHome Design App is gratis voor iOS.Reageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons