Altijd jouw tablet bij de hand, ook in de auto

Altijd jouw tablet bij de hand, ook in de auto

De zomervakantie is al halfweg, maar dat wil niet zeggen dat je niet meer op reis kan gaan! En ga je met de auto, dan hebben de kids natuurlijk ook wel wat entertainment nodig. Met de tablethouders van Vogels kan je jouw tablet ook in de wagen gemakkelijk blijven gebruiken.

Vogels lanceert met drie tablethouders voor in de auto. DE TMS 1020 biedt een kantelhoek van 15 graden en biedt ondersteuning voor tablet met 7 tot 13 inch-scherm. De houder maak je vast aan de achterzijde van de hoofdsteun.

De TMS 1050 is dan weer ideaal voor wie zijn of haar tablet op het dashboard wilt plaatsen. Het accessoire kan je maar liefst 85 graden kantelen en biedt ondersteuning voor tablet van 7 tot 13 inch.

 Reageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons