Altijd de juiste lichtintensiteit met Niko

Altijd de juiste lichtintensiteit met Niko

Met een nieuwe reeks DALI-detectoren laat Niko jouw binnenverlichting zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid binnenvallend daglicht.

De DALI-detectoren zijn voorgeprogrammeerd en zijn bovendien gemakkelijk te installeren. De bekabeling gebeurt via één vijfaderige kabel die zowel voor de voeding als voor de communicatie op de DALI-bus zorgt. Met de intuïtieve afstandsbediening wijs je de armaturen eenvoudig en snel aan de zones toe.

350-41751_FotoHet assortiment bestaat uit inbouw- en opbouwvarianten voor normale en hoge plafondhoogtes. Bovendien genieten de detectoren van een laag verbruik en kan je voor elke lamp een inbrandperiode instellen. Detecteert de sensor geen beweging meer in de ruimte, zal die zichzelf uitschakelen.

 Reageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons